Looking For Anything Specific?

Şarkıcı Güllü Yeni Hali : Şarkıcı Güllü'nün son hali şaşırttı - Magazin Haberleri / Sonra nisan ayında yeni bir albüm çıkaracağını söyleyip, herkes hazır olsun, bambaşka bir güllü geliyor diyerek iddialı konuştu.

Şarkıcı Güllü Yeni Hali : Şarkıcı Güllü'nün son hali şaşırttı - Magazin Haberleri / Sonra nisan ayında yeni bir albüm çıkaracağını söyleyip, herkes hazır olsun, bambaşka bir güllü geliyor diyerek iddialı konuştu.. Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun. Arabesk şarkıları ile gönüllerimizin tozunu attıran şarkıcı güllü'yü hepimiz kilolu hatırlıyoruz değil mi? Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 70 kilo veren şarkıcı güllü son haliyle yok artık dedirtti. Gülben ergen'in programına konuk olan güllü, yeni imajıyla görenleri şaşırttı. Yeni görünümüyle çok daha genç gösteren güllü'yü görenler gözlerine inanamadı.

İşte güllü'nün eski ve yeni hali… İşte güllü'nün şaşırtan yeni görüntüsü. İmajını da değiştiren güllü'yü görenler tanıyamıyou bile. Sarışın ve kilolu haliyle tanıdığımız şarkıcı güllü büyük bir değişim yaşıyor. 9 ayda 70 kilo veren şarkıcının yeni halini görenler tanımakta zorlandı.

İrem Derici'nin yeni imajı: Afrika örgüsü (Yeni nesil ...
İrem Derici'nin yeni imajı: Afrika örgüsü (Yeni nesil ... from cdn1.ntv.com.tr
Kullanılan bakliyatlardan yararlandım diyen şarkıcı, hayranlarının yeni halini muazzez ersoy'a benzettiğini sözlerine ekledi. Mide küçültme ameliyatı olan şarkıcı önceki akşam club etiler'de sahne aldı. Sahneden hayranlarıyla muhabbet eden güllü, önceki sene mide küçültme operasyonu olduğunu anımsattı. Dokuz ayda 70 kilo vererek ipin ucunu kaçıran şarkıcı güllü, yüzü çökünce 44 yaşında olmasına rağmen 60 yaşındakiler gibi görünüyor. Yeni imajıyla dikkat çekerken, canlı yayında açıklamalaryla dikkat çeken güllü, i̇ki ay önce hakkımda 'öldü' haberleri çıktı. 44 yaşındaki şarkıcı şimdi 60 yaşında gösteriyor. Şarkıcının son hali sosyal medyada kısa sürede en çok konulan konular arasına girdi. 15 ekim 1973, kasımpaşa, beyoğlu, i̇stanbul), çingene asıllı türk fantezi müziği ses sanatçısı.

Setleri bırakınca yeni işine sardı!

Sonra nisan ayında yeni bir albüm çıkaracağını söyleyip, herkes hazır olsun, bambaşka bir güllü geliyor diyerek iddialı konuştu. İşte güllü'nün eski ve yeni hali… Geçen yıl mide küçültme ameliyatı geçiren şarkıcı güllü'nün son halini görenler tanımakta zorlanıyor. Büyük bir değişim yaşayan güllü, hem verdiği kilolar hem de tarzıyla şaşırttı. İşte şarkıcı güllü'nün şaşkına çeviren son hali. Sahneden hayranlarıyla muhabbet eden güllü, önceki sene mide küçültme operasyonu olduğunu anımsattı. Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali sosyal medyada gündem oldu. 9 ayda 70 kilo veren şarkıcının yeni halini görenler tanımakta zorlandı. Şarkıcının son hali sosyal medyada kısa sürede en çok konulan konular arasına girdi. İmajını da değiştiren güllü'yü görenler tanıyamıyou bile. Gülben ergen'in programına konuk olan güllü, yeni imajıyla görenleri şaşırttı. Şarkıcı güllü, 9 ayda 70 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. 9 ayda 70 kilo veren şarkıcının yeni halini görenler tanımakta zorlandı.

Seda sayan' ne oldu yeni paylaştığı fotoğraflarıyla şok şok. Setleri bırakınca yeni işine sardı! İşte şarkıcı güllü'nün şaşkına çeviren son hali. Şarkıcı güllü, demet ve alişan ile sabah sabah programına konuk oldu. Email adresine yeni bir şifre gönderilecek.

Güllü'nün yeni haline bakın 70 kilo verdi
Güllü'nün yeni haline bakın 70 kilo verdi from i.internethaber.com
Güllü'nün kiloları ile uzun yıllar başı dertteydi. 90'lı yılların arabesk şarkıcılarından güllü, yaşadığı değişimle gündeme geldi. İşte güllü'nün eski ve yeni hali… Başarılı geçen ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı. Sahneden hayranlarıyla muhabbet eden güllü, önceki sene mide küçültme operasyonu olduğunu anımsattı. Büyük bir değişim yaşayan güllü, hem verdiği kilolar hem de tarzıyla şaşırttı. Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen şarkıcı güllü, gülben ergen'in programına konuk oldu. 15 ekim 1973, kasımpaşa, beyoğlu, i̇stanbul), çingene asıllı türk fantezi müziği ses sanatçısı.

Güllü'nün kiloları ile uzun yıllar başı dertteydi.

9 ayda 70 kilo veren şarkıcının yeni halini görenler tanımakta zorlandı. Başarılı geçen ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı. Tüp mide ameliyatı olan ünlü şarkıcı güllü, verdiği kilolarla bir dönem gündeme gelmişti. Setleri bırakınca yeni işine sardı! '90'lı yılların popüler arabesk şarkıcılarından güllü, son haliyle kendisini görenleri şaşırtıyor. Ünlü şarkıcı güllü, demet ve alişan ile sabah sabah programına konuk oldu. İmajını da değiştiren güllü'yü görüp tanımak neredeyse imkansız. Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali çok konuşuldu. Şarkıcı güllü, 'demet ve alişan ile sabah sabah' programına katıldı. Geçen yıl mide küçültme ameliyatı geçiren şarkıcı güllü'nün son halini görenler tanımakta zorlanıyor. Arabeskin güçlü sesi usta sanatçı güllü nasıl zayıfladı? Altı ayda tam 43 kilo vererek inanılmaz bir değişim yaşamış olan ünlü şarkıcı güllü, katıldığı canlı yayın programında nasıl kilo verdiğini anlattı. Dokuz ayda 70 kilo vererek ipin ucunu kaçıran şarkıcı güllü, yüzü çökünce 44 yaşında olmasına rağmen 60 yaşındakiler gibi görünüyor.

İmajını da değiştiren güllü'yü görüp tanımak neredeyse imkansız. İmajını da değiştiren güllü'yü görenler tanıyamıyou bile. Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali çok konuşuldu. Sarışın ve kilolu haliyle tanıdığımız şarkıcı güllü büyük bir değişim yaşıyor. Sonra nisan ayında yeni bir albüm çıkaracağını söyleyip, herkes hazır olsun, bambaşka bir güllü geliyor diyerek iddialı konuştu.

Azeri Kızı Günel, Estetikle Bambaşka Biri Oldu Haberi ...
Azeri Kızı Günel, Estetikle Bambaşka Biri Oldu Haberi ... from foto.yenikadin.com
Ünlü şarkıcı güllü, demet ve alişan ile sabah sabah programına konuk oldu. Tüp mide ameliyatı olan ünlü şarkıcı güllü, verdiği kilolarla bir dönem gündeme gelmişti. Geçen yıl mide küçültme ameliyatı geçiren şarkıcı güllü'nün son halini görenler tanımakta zorlanıyor. Mide küçültme ameliyatı olan şarkıcı önceki akşam club etiler'de sahne aldı. Yeni görünümüyle çok daha genç gösteren güllü'yü görenler gözlerine inanamadı. '90'lı yılların popüler arabesk şarkıcılarından güllü, son haliyle kendisini görenleri şaşırtıyor. İşte şarkıcı güllü'nün şaşkına çeviren son hali. Büyük bir değişim yaşayan güllü'nün son halini görenler ikinci bir şok daha yaşıyor.

Güllü ya da gerçek adıyla gül tut, (d.

İşte şarkıcı güllü'nün yeni hali. Şarkıcı güllü, demet ve alişan ile sabah sabah programına katıldı. İşte 70 kilo vererek bambaşka biri haline dönüşen şarkıcı güllü'nün son hali. Kullanılan bakliyatlardan yararlandım diyen şarkıcı, hayranlarının yeni halini muazzez ersoy'a benzettiğini sözlerine ekledi. Tüp mide ameliyatı olan ünlü şarkıcı güllü, verdiği kilolarla bir dönem gündeme gelmişti. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Büyük bir değişim yaşayan güllü, hem verdiği kilolar hem de tarzıyla şaşırttı. Geçen yıl mide küçültme ameliyatı geçiren şarkıcı güllü'nün son halini görenler tanımakta zorlanıyor. Şarkıcı güllü, demet ve alişan ile sabah sabah programına konuk oldu. İşte güllü'nün eski ve yeni hali… Şimdilerde 46 yaşında olan şarkıcı güllü geçirdiği mide küçültme ameliyatı ile 70 kilo vermişti. Büyük bir değişim yaşayan güllü'nün son halini görenler ikinci bir şok daha yaşıyor. Gülben ergen'in programına konuk olan güllü, yeni imajıyla görenleri şaşırttı.

15 ekim 1973, kasımpaşa, beyoğlu, i̇stanbul), çingene asıllı türk fantezi müziği ses sanatçısı şarkıcı güllü. Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 70 kilo veren şarkıcı güllü son haliyle yok artık dedirtti.

Posting Komentar

0 Komentar